Tips för Städningen när man känner Tidspressen. 4 Tips för att göra vardagen enklare.


Att ha ett rent badrum är inte bara ett sätt att göra det mer välkomnande med god städning, det är också viktigt för din hygien och hälsa. Precis som det händer med andra städvanor är nyckeln till ett rent badrum att implementera små vanor för att hålla det rent enkelt och snabbt.

Det är därför vi i den här artikeln tänkte att vi skulle kunna ge några tidsbesparande tips för badrumsstädning.

städning

1.  Toalettstädning

Istället för att behöva göra grovstädning av toaletten med blekmedel eller ammoniak varje vecka, vore det bättre att hitta ett mildare sätt att hålla den ren och sanerad.

Du kan använda antacida tabletter som innehåller bakpulver: släpp dem bara i toaletten och låt dem sitta i 20 minuter, spola sen. Toaletten kan vara ren utan ansträngning.

städning

2.  Cola

När du märker bruna fläckar runt din toalett som inte går bort med vanliga rengörningsmedel är det kalkstensfläckar. Vet du vad som kan ta hand om kalksten? Cola!

Skrybba cola i din toalett och låt den stå över natten. Din toalett kommer att vara ren på morgonen!

3.  Duschrengörning

Att städa duschen kan bli en enda röra. Vårt tips är att använda en spray. Du behöver inte köpa en: du kan skapa en lösning av vatten och vinäger (eller, om du inte gillar lukten av vinäger, en lösning av vatten och citronjuice eller citronsyra) för att rengöra duschen.

4.  Citron

Visste du att citron är en av de mest effektiva naturliga produkterna du kan använda för att rengöra ditt badrum?

Det är väldigt bekvämt eftersom du helt enkelt kan skära en skiva citron och använda den som en liten svamp. För handfatet, runt toaletten och på alla ytor: kommer inte bara de att rengöras, utan de kommer att lukta gott, och de kommer att saneras eftersom C-vitaminet i citronen kommer att döda bakterier.

Undvik vanliga städmissen privatpersoner gör under städning. Läs bloggen nyttosmart

städning

Här finns en annan artikel med fler tips du kan behöva till vardagen!

Tips om hur du städar miljövänligt och annat mer hälsorelaterat, kolla in: https://hotellussemburgo.com/

Ska du städa ett hemkontor? läs sknowphoto för tips